ArtMix on kaksikielinen teatteriryhmä jonka juuret ulottuu vuoteen 2012. ArtMix:issä harrastaa 14-vuotiaasta ylöspäin. Ryhmä on ollut mukana monilla festivaaleilla, kilpailuissa sekä katselmuksissa eri puolella Suomea ja ulkomailla. 

Ryhmä on menestynyt muun muassa sijoittumalla toiseksi Saksan, Bremenissä "Future for kids" festivaalilla, jossa Alexey Gladkov huomioitiin kunniakirjalla paras mies sivuosa näytteliä roolissa Tommi esityksessä Peppi Pitkätossu. Pietarissa ryhmä palkittiin  "Paras musikaali" palkinnolla, sekä ryhmän näyttelijä, Erika Nyström "Paras naisrooli" roolistaan Peppi Pitkätossu. 

Kokoonpano on muuttunut vuosien varrella, mutta se ei häiritse ryhmän yhteishenkeä, sillä se on ollut aina suuri osa harrastamista ja tämä pysyy yhä vahvana. Monille nuoremmille teatterista kiinnostuneille ArtMix on esikuva, mikä lämmittää ryhmän näyttelijöitä kovasti. 

ArtMixin vakio-ohjelmaan kuuluu mm. legendaariset joulujuhla Lastenkulttuurikeskus Musikanteilla sekä parhaat halloween disko / pukujuhla.   ArtMix pitää somea todella aktiivisesti. Heidän YouTube kanavalle on tullut myös usea jakso ArtMix Podcastia, jonka tuottaa ArtMixin näyttelijät itse. 

 


Lue uutisia meidän ryhmästä ja Musikanttien toiminnasta!

 

MITÄ TOIVOTAMME TERVETTULEEKSI!

Tervetuloa!

Tervetuloa katsomaan meidän esityksiä, sekä kannustamaan meitä!


> 27.4.2024 ArtMix ja Kansallisteatteri 

> 11.5.52024 Aladdin the Musical