SummerCamp 2023

05.06.2023

Tule viettämään kesäsi parhaimmat kaksi viikkoa leirille Lastenkulttuurikeskus Musikantteihin 5.6.-16.6.!

Kesä alkaa pikku hiljaa tulemaan ja nyt on aika miettiä sun tulevaa lomaa! Mikäs se sellanen kesäleiri Lastenkulttuurikeskus Musikanteissa? 

Se on todellinen lasten ja nuorten taideresidenssi, jossa työstetään kahden viikon aikana yhdessä kokeneiden opettajien kanssa teatteriesitystä, joka esitetään yleisölle yhtenä leirin viimeisistä päivistä. Eikä tämä ole vielä kaikki! 

Teatteri ilmaisutaito- ja laulutunnit, koreografian tunnit, käsikirjoituksen yhteinen työ, pukujen ja lavasteiden luomisen projektit korvataan mielenkiintoisilla vaelluksilla ja retkillä, peleillä ystävien kanssa, tehtävillä ja urheilu tapahtumilla, mutta ikimuistoisin tapahtuma lapsille ja nuorille tietysti tulee olemaan yökylä Musikanteissa koko porukan kanssa, joka yleensä pidetään leirin toisen viikon alussa. SleepOver party, eli yökylä bileet nuorten kesken, jossa ollaan erilaisia tiimipelejä, tyynysotaa ja tietenkin tanssitaan hyvään musiikkiin jonka hoitaa meidän valotekniikko ja DJ Valoivsku, eli Ivan. 

Tule viettämään kesäsi parasta 2 viikkoa kanssamme! Katso kuvia ja videoita alhaalta. 

Kuvagalleria

SUMMERCAMP 2022!

Time Adventure

Viime kesäleirin esitys oli Time Adventure, jonka leiriläiset kirjoittivat ohjaajien kanssa yhdessä. Tämä esitys perustui Jumanji elokuvan tapahtumiin, mutta tästä kuitenkin tuli omanlainen. 

Kaverukset Kris ja Emi päättävät pelata pleikkaria, kunnes löytävät pelin jota he ei koskaan ennen olleet huomanneet. He kuitenkin päättävät pelata sitä ja niin he joutuvat pelin sisälle, ja tämän kaiken päälle vielä pelihahmojen kropassa. Eli mikään ei voisi enää mennä pahemmin pieleen. Katso miten heille kävi loppuen lopuksi tästä