Kaleidoskooppi

22.04.2022

Mikä se on?

Upea monikulttuurinen teatterifestivaali "Kaleidoskooppi" palaa jälleen Helsinkiin.

Tänä vuonna luvassa kolme fantastista lasten ja nuorten musikaaliesitystä Helsingistä, Nizzasta ja Tallinnasta.

Festivaali pidetään 22.-24.4. Lastenkulttuurikeskus Musikanteilla.

Lippujen myynti on alkanut jo nyt! Osta lippusi nyt tästä!


Mitä esityksiä on tulossa?

Uudet Bremenin soittoniekat

Teatteriryhmältä ArtMix on tulossa toinen osa esitystä "Bremenin soittoniekat". 

Ensimmäisessä osassa prinsessa rakastuu trubaduuriin ja haluaa lähetä maailmalle hänen kanssaan, mutta kuningas ei halua päästää rakasta tytärtä ja yrittää suostutella häntä jäämään linnaan hänen kanssaan. Loppuen lopuksi, kuningas antaa prinsessalle luvan lähteä trubaduurin kanssa kiertämään maailmaa. 

Mutta mitä on tapahtunut näiden pitkien vuosien jälkeen? Miten kuningas selvisi erosta rakkaasta tyttärestään ja mikä auttoi perhettä yhdistymään uudelleen? Sen saatte tietää meidän uudessa näytelmässä "Uudet Bremenin soittoniekat". 

Teatteri Artmix, Helsinki
Teatteri Artmix, Helsinki

Shrek ja ikuinen onni

Jatkoa Shrekin ja hänen uskollisten ystäviensä jännittäville seikkailuille Sakala Laululapsed -musiikkiteatterista!

 Tällä kertaa sadun sankarit kohtaavat roistojen kauheat suunnitelmat, jotka haaveilevat vallata ja Far Far Awayn. Vaikeat esteet  putoavat ystävien harteille. Se vaatii voimaa ja kekseliäisyyttä kaikilta, jotka haluavat uskoa "...ja he elivät onnellisena elämänsä loppuun asti"! 

Kiehtova juoni, hitteimmät kappaleet, sytyttävät tanssit, kirkkaat puvut ja tunnistettavat kuvat antavat yleisölle mahdollisuuden seurata lavalla tapahtuvaa henkeä pidätellen ja myötätuntoisesti siihen.


Kuvat - Valeria Gaitsonok / Валерия ГайчонокKissantalo

Mitä käy rikkaalle kissa pariskunnalle, kun heidän juhlansa menevät pieleen? Osaako kukaan auttaa heitä, ja onko loppuen lopuksi köyhillä ja rikkailla väliä? Tämän tarinan teille esittää Ranskasta tulleet Théâtre russe de Nice!

Lumoava esitys esittelee yleisölle tutun sadun sankarit uusissa kuvissa. Ohjaajan erinomainen huumorintaju, kaunis musiikki ja ammattimainen näyttelijäntyö eivät jätä lapsia ja aikuisia välinpitämättömäksi!

Ranska, Nizza, Théâtre russe de Nice